| mobila natur | mobila pictata | mobila antichizata |
---------------------------------------------------------------Despre noi---------------------------------------------- AcasaLider in fabricarea de mobilier din lemn masiv rasinoase antichizat si pictat

 

  S.C.M. UNIREA Ludus a fost fondata la 1 noiembrie 1948 prin asociere din propria vointa.
  Continuand o traditie de peste 60 de ani de activitate societatea functioneaza si se dezvolta, ca o societate moderna, capabila sa satisfaca cerintele unor segmente tot mai largi de clienti, bucurandu-se  de increderea partenerilor de afaceri si a beneficiarilor de servicii, atat pentru calitatea produselor si a serviciilor oferite cat si pentru capacitatea de a gasi solutii la problemele ivite.
  In toti acesti ani nu ne-am pierdut entuziasmul continuand sa fim prezenti in casele celor care apreciaza calitatea, stilul in adevaratul sens estetic, in casele celor care au decis sa cumpere un produs din lemn masiv de brad. Nici nu a fost greu sa nu ne pierdem entuziasmul. Asa se intampla cand cei care sunt buni doresc in fiecare zi sa devina si mai buni, mai buni pentru clientii si partenerii nostri, mai buni pentru o viata mai buna.

  S.C.M. UNIREA  este prin evolutia bilantului si a parametrilor de performanta, recunoscuta pe piata romaneasca in fabricarea de mobilier din lemn masiv rasinoase antichizat si pictat.
  Optiunea strategica s-a bazat pe obiectivul de a-si consolida permanent pozitia in sistem, in concordanta cu tendintele moderne de pe piata occidentala de azi si in conditiile asumarii constiente a responsabilitatilor sociale.

  In cadrul societatii, ofertei traditionale de bunuri de larg consum, i s-au adaugat noi activitati conexe de servicii ce se desfasoara in sectii specializate ale societatii.
  Activitatea societatii este sustinuta eficient de comenzi din strainatate (Germania, Olanda, Belgia, Italia), precum si din zona locala, beneficiara  a serviciilor specializate.

  S.C.M. UNIREA desfasoara o activitate complexa, punand la dispozitia clientilor sai produse din gama bunurilor de larg consum de o foarte buna calitate si pachete de servicii ce pot fi procurate prin unitatile societatii :

  - mobilier din masiv rasinoase antichizat si pictat
  - confectii pentru adulti si copii tip sport
  - lucrari de constructii si instalatii
  - prestari servicii
  - comert

   

 

 

Copyright © www.mobilier-rustic.ro 2009-2011. Toate drepturile rezervate